Drikkevarer

Her finder du Madpigernes attraktive drikkevarer, som du kan bestille ved arrangementer og fest i forsamlingshuset, eller som en del af vor mad ud af huset løsning. Alle øl og vine er nøje udvalgte så de matcher sammen med vore menuer og komplimentere derved hinanden, så både mad og drikke bliver en større oplevelse og nydelse.

ØL

Øl fra Næstved Bryghus

DrikkevarerBRUN – Brown Ale

En dejlig brun Ale med masser af malt caramelnoter. Øllet har en medium bitterhed, der lige afrunder smagen. Øllet har en mild brødsmag og er let drikkelig.
Malt: Pilsner malt, Caramel malt, Munich malt, Kaffemalt, Chokolademalt / humle: Galaxy, H-Mittelfrueh / gær: fransk Ale overgæret. Alkohol: 5,5%, indhold 50 cl.
Pris: kr. 40,-

DrikkevarerFEST – Festøl

En blød øl med masser af champagne smag og søde eftertoner kombineret med en let bitterhed fra humlen.
Malt: Hvedemalt, Pilsner malt, Caramel Pilsner malt / humle: Galaxy, H-Mittelfrueh gær: champagne/vin gær, overgæret.
Alkohol: 7,1%, indhold 50 cl.
Pris: kr. 40,-

DrikkevarerHAVN – Klassisk Havnebajer

En blød Classic-pilsner med lette caramelnoter og et strejf af bitterhed med medium humlearomakomponenter.
Malt: Pilsner malt, Aromamalt, Caramelmalt, Caramel Pilsner malt / humle: Galaxy , H-Mittelfrueh. / gær: undergæret Lager.
Alkohol: 5,5%, indhold 50 cl.
Pris: kr. 40,-

DrikkevarerSORT – Sortebrødre

En sort brun Ale med masser af søde chokolade- og aromanoter. Der er tilsat kandis, som sammen med aromamalten giver en dejlig frisk lakrids-note, som er afbalanceret med en let, medium bitterhed.
Malt: Pilsner malt, Caramel malt, Munich malt, Chokolademalt, Caramel Pilsner malt, Kloster malt, Aroma malt/ humle: Galaxy, H-Mitelfrueh / gær: fransk Ale overgæret / krydderier: kandis. Alkohol: 7,3%, indhold 50 cl.
Pris: kr. 40,-

DrikkevarerLADY ELLA

De fleste damer, kvinder og piger, er ikke så begejstrede for alt for høj humlebitterhed og de foretrækker også en mærkbar restsødme. Stilmæssigt er der tale om en strong ale med fyldig smag. Farven er som mørk rav.
Malt: Pilsner malt, Munich malt, Kloster malt, lys Caramel malt / humle: Ella / gær: fransk kloster / krydderier: kandis.
Alkohol: 7,9%, indhold 50 cl.
Pris: kr. 40,-

DrikkevarerJULE – Julebryg

Mørk som vinterdagene, men fyldig og med det glade budskab om julens komme! En god ledsager til alt, hvor den gode oplevelse er i højsædet, foran pejsens varme, i stearinlysets skær og selvfølgelig i festligt lag.
Brygget på Marris Otter malt, engelsk humle, gær og en smule vand.
Malt: Pilsner malt, Munich malt, Caramel malt, Kaffemalt, Aroma malt, Chokolademalt, Kloster malt / humle. Galaxy, H-Mittelfrueh / gær: fransk Ale / Krydderier: Stjerneanis, Orangeskræl.
Alkohol: 6,0%, indhold 50 cl.
Pris: kr. 40,-

Øl fra Tuborg

DrikkevarerGrøn Tuborg

Grøn Tuborg dufter af korn med antydningen af citrus og svovl. Smagen er mild med noter af malt og med en behagelig afdæmpet bitterhed.
Type: Pilsner (Euro Pilsner).
Ingredienser: Vand, Bygmalt, Byg og Humle
Alkohol pct. 4,6 % vol, 33 cl.
Pris: kr. 20,-

DrikkevarerTuborg Classic

Den er indtagende med anelser af frugt og en smule fennikel. Har en elegant smag med god balance mellem tør fylde og livlighed.
Type: Pilsner
Ingredienser Vand, Bygmalt, Byg og Humle
Alkohol pct. 4,6 % vol, 33 cl.
Pris: kr. 20,-

 


Vine

Rosevin

DrikkevarerMinini Vino Rosato

Denne rosévin er en fornøjelig velafbalanceret kombination af druer med friskheden fra Trenrtine og den bløde personlighed af Salento Rosé.  Den har en intens farve og fyldig frugtagtig smag med strejf af blomster.
Oprindelsesland: Italien.
Alkohol: 11,5%, indhold: 75 cl.
Pris: kr. 140,-

 

DrikkevarerRosé d’Anjou

Fransk klassisk rosé med røde bærtoner i duften. Sødmefuld i smagen med jordbær, hindbær og blomster. Pænt balanceret med en frisk syre.
Oprindelsesland: Frankrig.
Alkohol: 10,5%, indhold: 75 cl.
Pris: kr. 180,-

 


Sodavand og Vand

Faxe Kondi, 25 cl, Pris: kr. 15,-
Faxe Nikoline, 25 cl, Pris: kr. 15,-
Sprite, 25 cl, Pris: kr. 15,-
Coca Cola, 25 cl, Pris: kr. 15,-
Kildevand, 25 cl, Pris: kr. 15,-

 

Spørg efter vore øvrige muligheder.