Fødselsdagsfest

Fødselsdagsfest

Få ro i maven og forkæl dine fødselsdagsgæster sammen med Madpigerne. Mad til fest er vor metier, og din glæde overfor gæsterne.

Når du fylder år, og skal forkæle dine venner, familie og dig selv med en fødselsdagsfest, så kan Madpigerne hjælpe dig og få din dag til at blive mindeværdig. Vi kan sætte en  fest sammen, så den matcher dine ønsker, hvad enten det er  20 år, 40 år, 50 år, 75 år -og alle de andre  års fødselsdagsfester. Du kan få det, som du vil have det, og mad og drikke er vi garant for.

Vi har variationer over en bred palét med suppe, steg, og is, buffeter, tapas, eller moderne kniv og gaffel menuer.  Du har mulighed for, at være i vore selskabslokaler i Førslev Forsamlingshus, så du slipper helt for klargøring, rengøring og opvask, eller vi kan levere det hele til dig  på din egen festadresse som en samlet mad ud af huset diner transportable festløsning, så du kan fokusere på gæsterne i egne omgivelser.

Vi hjælper gerne med at peppe din fødselsdagsfest op med indslag, walk and talk eller andre små opgaver så både børn og voksne får en sjov dag, og har du et tema til festen vi skal følge, så klarer vi også det.

Kontakt os for få en snak om mulighederne.