Konfirmationsfest

Konfirmationen med skiftet fra at være barn til at være ung og næsten voksen, fejres ofte med en stor fest med god mad og drikke for familien og venner. Madpigerne kan levere festlokaler, mad og drikke til konfirmationsfesten, og gøre dagen til noget personligt og historisk for resten af livet. 

Når I skal holde jeres konfirmationsfest, kan I holde den hos os i Førslev Forsamlingshus, eller vi kan lave maden her og I kan hente den hos os , eller vi tilbereder og leverer maden på festadressen hos jer som en mad ud af huset løsning. Vi kan levere over hele Sjælland, Møn, Lolland og Falster, og kommer gerne på skæve tidspunkter med catering helt til døren. Alt tilberedt, så I efter lidt anretning kan servere de lækre retter I har valgt og nyde en god dag.

Mad og drikkevarer kan I vælge ud fra vores menukort hvor I kan ønske og sammensætte i forhold til jeres præferencer. Vi er meget fleksible, og ved at der er forskellige traditioner og behov i hver familie. Om I ønsker en let buffet eller en traditionel konfirmationsmiddag over flere retter, så kan vi tilbyde alle varianter af menuer til jer.

Hvis I vælger at være i vore festlokaler hos os i Førslev Forsamlingshus, så er det en fordel vi står for det hele, inklusive borddækning, madlavning, servering og naturligvis rengøring og oprydning. Vi pynter op efter jeres ønsker, og er meget rutineret, hvilket giver jer et hurtigere og bedre resultat, og I kan slappe af og koncentrere jer om dagens konfirmand.

Dog vil vi gerne tilføje, at I gerne må bestille god tid. Vi ved traditionelt, at omkring konfirmationshøjtiderne, er der ofte rift om festlokalerne mere end halve år ud i fremtiden.

Drikkevarer i forsamlingshuset kan leveres fra os, eller I kan medbringe jeres egen mod betaling af proppenge på kr. 50,- pr. person.

Kontakt os for at høre om mere mulighederne!