Receptioner til firmaer og private

Receptioner til firmaer og private

Har du noget at fejre, så lad Madpigerne hjælpe dig med en lækker reception som understøtter begivenheden og glæder dig og dine gæster.

Madpigerne er specialister i at hjælpe til store og små receptioner, fra en lille gruppe personer til flere hundrede deltagere. En reception kan være en nem og anerkendelsesværdig måde, at markere en begivenhed på.
F.eks. nyt job, jubilæum, rejsegilde, bestået (studenter)eksamen, nytårsparolen eller et tak for samarbejdet gennem mange år kan således markeres enkelt og stilfuldt.

En reception behøver ikke at tage lang tid. Typisk er den stående, og varer nogle få timer med taler, servering af drikkevarer og naturligvis noget lækkert mad til ganen som frikadeller, canapeer, sandwiches, eller hvad med kaffe og te, og et sortiment af vore lækre hjemmebagte kager? Der er her en receptionsbuffet, så at sige, virkelig kan komme til sin ret.

Receptioner til firmaer og private
Som cateringsfirma kan vi være din leverandør af komplette projekt-løsninger inklusive planlægning, forberedelse, klargøring, servering, borde og stole, duge og service, blomster og opdækning, og vi leverer, hvor du ønsker det, og hvornår du ønsker det, døgnets 24 timer, om du er privat eller det er firmareception. Dit arrangement, er lige vigtigt for os!

Vælger du at holde din reception hos os i Førslev Forsamlingshus sikrer Madpigerne, at rammerne er i orden uanset årstid. Vi har nyistandsatte faciliteter centralt placeret på Sjælland, der gør det nemt og hurtigt, at komme til os, og ikke mindst har vi gode og frie parkeringsforhold tæt på døren.  Kontakt os og hør om mulighederne!